Logo si Design Interior.ro

Amenajari interioare

Amenajari interioare

Amenajari interioare functionale si atractive

 

Suntem o echipa de tineri designeri de interior, talentati, creativi si plini de imaginatie, care combina cunostintele vaste din acest domeniu cu viziunea estetica pentru a crea solutii de amenajari interioare sigure, functionale si atractive, satisfacand din plin nevoile si cerintelor celor care folosesc spatiul pe care noi il decoram.

Munca, daruirea, competenta si viziunea sunt atribute care ne caracterizeaza si ne ajuta sa identificam solutiile ideale pentru clientii nostri. Ca sa excelam in acest domeniu, consumam multa energie, punem suflet in fiecare proiect pe care il cream, insa satisfactia lucrului bine facut ne rasplateste efortul depus si implicarea totala.

   amenajari interioare

Amenajari interioare in functie de cerintele structurale ale cladirii

Pentru a satisface exigentele clientilor, suntem profesionistii care inteleg perfect cerintele artistice si tehnice ale fiecarui proiect, cream strategii de management adecvate si suntem apti pentru o foarte buna comunicare interpersonala. Specialistii echipei noastre stiu foarte bine cum trebuie planificat un spatiu, dar si modalitatile cele mai eficiente pentru a-l transpune in plan vizual astfel incat sa-l faca cunoscut clientului. Ei stiu totul despre cum materialele, textura, culoarea si lumina interactioneaza intre ele pentru a conferi acelui spatiu valoare estetica si confort. De asemenea, in amenajari interioare, designerii inteleg cerintele structurale ale unei cladiri si toate aspectele tehnice care tin de constructii, de siguranta lor si de efectele care se pot rasfrange asupra sanatatii locatarilor.

Specialisti in amenajari interioare

In intalnirile cu clientii, suntem buni comunicatori dar si excelenti ascultatori, deoarece baza pe care se creeaza fiecare proiect o reprezinta preferintele si nevoile clientului. Comunicam excelent cu furnizorii de materiale de finisaj, mobilier sau obiecte decorative, dar si cu lucratorii care executa finisajele, astfel incat suntem capabili sa rezolvam absolut orice problema s-ar ivi in timpul realizarii proiectului de amenajare. Ne asumam raspunderea a ceea ce facem si garantam calitatea si confortul pe care serviciile noastre le pot conferi unui interior de casa. Locuintele amenajate de echipa noastra sunt unice si elegante, cu aspecte inedite, insa deosebit de atractive. Executam proiecte pentru spatiile de locuit, atat pentru living, dormitoare, camere pentru copii, cat si pentru holuri, bai sau bucatarii. Furnizam solutii ideale chiar si pentru casele care sunt inca in constructie.

Amenajari interioare pentru birouri si cladiri comerciale

Serviciile noastre pot fi aplicate si pentru spatiile comerciale, cladirile publice, sau intreprinderile private. Avem idei novatoare pentru amenajarea birourilor, dar si a scolilor, bancilor sau a altor institutii publice, private sau guvernamentale. Putem face din camerele de hotel locuri deosebit de atractive, sau putem crea o atmosfera placuta, romantica si imbietoare in salile restaurantelor, care devin astfel extrem de atragatoare si functionale. Oferim solutii excelente pentru interioarele din unitatile sanitare, precum spitale sau policlinici, deoarece specialistii nostri au cunostinte specifice despre modul in care asemenea spatii pot fi utilizate in mod eficient, atat de clienti cat si de angajati.

Serviciile de amenajari interioare pe care le punem la dispozitia clientilor nostri sunt de cea mai buna calitate, efectuate de catre tineri talentati, creativi, inventivi si profesionisti in domeniul acesta care nu reprezinta doar o meserie, ci si o arta.

Logo si design interior ofera clientilor consultanta in logo, design interior, rebranding, creatii logo, dar si in design, design logo, imagine logo.

Construit cu HTML5 si CSS3
Copyright © 2014 Fine Design Studio
Site-ul apare in Directorul Kappa