Follow us on Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Ce calitati trebuie sa aiba un bun logo?

Logo Legendar Ferrari Pentru ca Fine Design Studio sa va creeze un logo performant trebuie sa existe o colaborare totala. De cele mai multe ori, o solutie simpla este cel mai eficient rezultat. Simplicitatea va asigura versatilitatea utilizarii pe intreaga paleta de tiparituri si media. O efigie simpla este usor de recunoscut. Sa nu uitam ca logo-urile pot aparea la cele mai diverse dimensiuni (de la carti de vizita la bannere outdoor de pe cladiri), iar prin micsorare, detaliile se pierd.

Continuare

Filosofia

Scopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare. Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere. Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.

“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf LoosScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Facebook