Follow us on Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

APMR 2011

Concurs APMR 2011 Concursul de fata si-a propus promovarea tinerelor talente autohtone si a imaginatiei si viziunii romanesti asupra designului industrial. Propunerea mea a fost un scaun cu un spatar minimal, forme generoase si o eleganta care s-ar preta mai mult pentru segmental business. Materialele principale folosite sunt pielea naturala si cadrul metalic.

Continuare

Caesarstone 2012

Concurs Caesarstone 2012 Caesarstone este unul dintre liderii mondiali in produse pentru mobilier pe baza de piatra naturala, compozit sau suprafete quartzate. Tema concursului a fost folosirea intr-un design interior a cat mai multor obiecte din acest material. Materialul a fost folosit la blatul de lucru din bucatarie, ca etajere pentru carti cu rigidizare de cabluri pretensionate, la soclul semineului si la

Continuare

Ce calitati trebuie sa aiba un bun logo?

Logo Legendar Ferrari Pentru ca Fine Design Studio sa va creeze un logo performant trebuie sa existe o colaborare totala. De cele mai multe ori, o solutie simpla este cel mai eficient rezultat. Simplicitatea va asigura versatilitatea utilizarii pe intreaga paleta de tiparituri si media. O efigie simpla este usor de recunoscut. Sa nu uitam ca logo-urile pot aparea la cele mai diverse dimensiuni (de la carti de vizita la bannere outdoor de pe cladiri), iar prin micsorare, detaliile se pierd.

Continuare

Design Interior

Design interior Orice proiect incepe cu o idee, o necesitate sau un spatiu. Interiorul trebuie sa fie o regandire a spatiului exterior astfel incat sa poata adaposti functiunile locuintei, sa intretina viata si buna desfasurare a activitatilor locatarilor si sa exprime o parte din personalitatea detinatorului. Orice propunere de schimbare a spartiului architectural trebuie sa respecte aceste masuratori.

Continuare

Favorit Dental Clinique

Logo Favorit Dental Clinique

Mai mult decat un simplu logo, la Favorit Dental Clinique mi s-a cerut si o conexiune a interiorului cu sigla. Verdele a trebuit pastrat si, in plus, am gasit o noua interpretare a curateniei si mirosului proaspat reprezentat de frunzele de menta, dispuse perimetral dintelui alb. Astfel se obtin contraste intre prim-plan si fundal, intre forma dintelui si frunze, intre culori, ceea ce ofera o dinamica identitatii grafice a Favorit Dental Clinique.

Continuare

KLM Kufar’art 2010

Concurs KLM Kufar’art 2010 Concurs de graphic design care a urmarit evidentierea atractiilor turistice ale oraselor si crearea unei reprezentari care sa poata fi pusa pe o valiza. Orasul pe care l-am ales a fost Amsterdam, celelalte orase erau Londra, Shanghay, Cape Town si Ciudat de Mexico. Reprezentarea grafica  si intreaga compozitie au fost inspirate de picturile lui Vasili Kandinski.

Continuare

Becker 2010

Concurs Becker 2010 Acest concurs a fost promovat intens in Romania in anul in care se implineau 80 de ani de la nasterea scolii si curentului Bauhaus. Universitatea “Ion Mincu” a fost implicata direct in promovarea concursului, mai ales ca tema principala a concursului era una indelung dezbatuta la cursurile specifice: lemnul mulat.

Continuare

Cafe Lipscani

Concurs Cafe Lipscani Concursul a fost initiat de proprietarii unui local din imediata apropiere a Palatului B.N.R. si a avut ca scop implementarea unei tematici specifice centrului vechi: perioada interbelica. Eu am urmarit o reinterpretare a acelei perioade punand in contrast materiale clasice precum tavanul din casete de lemn masiv si boiseria cu suprafete intinse de sticla vopsita tip lacobel.

Continuare

Ce calitati trebuie sa aiba un bun logo?

Un exemplu impecabil de logo Pentru ca Fine Design Studio sa va creeze un logo performant trebuie sa existe o colaborare totala. De cele mai multe ori, o solutie simpla este cel mai eficient rezultat. Simplicitatea va asigura versatilitatea utilizarii pe intreaga paleta de tiparituri si media. O efigie simpla este usor de recunoscut. Sa nu uitam ca logo-urile pot aparea la cele mai diverse dimensiuni. 

Continuare

Evermotion 2011

Concurs Evermotion 2011 Fiind un concurs organizat de Evermotion, accentul s-a pus pe atmosfera si ambianta interiorului. Tema concursului a fost crearea unui interior care sa inspire. Gandul meu s-a dus la acele interioare cu mobilier minimalist, incarcat pe un singur perete, cu linii si forme clare si ritmate, un birou de sticla si mai multe corpuri de sezut delimitand zona de living si dining, interior specific zonei alpine elvetiene.

Continuare

Filosofia

Scopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare. Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere. Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.

“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe

Romstal 2011

Concurs Romstal 2011 La competitia Romstal organizata in 2011 au luat parte peste 150 de concurenti, fiecare cu diverse idei, viziuni si propuneri. Tema era sa se realizeze o propunere de interior de baie cu noi modele de obiecte sanitare, accentul punandu-se pe spatiile de depozitare. Conceptul de la care am pornit este forma neuronala, pe care am adus-o la o varianta cat mai apropiata de cea de chiuveta si blatul corespunzator asemanator corianului termoformat. Astfel am obtinut locul 2 la aceasta competitie.

Continuare

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf LoosScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Facebook