Logo si Design Interior.ro

Amenajare Lavazza Lounge

Orice amenajare incepe de la o idee fie ea si o sugestie cromatica. Amenajarile comerciale insa pleaca de cele mai multe ori de la imaginea si produsele brandului, in cazul nostrum bine-cunoscutul Lavazza. Inca de la inceput s-a vrut o amenajare degajata cu un design modern dar care sa aminteasca si de vechimea pe piata a produsului. Albastrul a fost ales ca fiind culoarea de baza pentru aceasta amenajare, iar pentru pardoseala a fost selectat parchetul masiv de stejar datorita nuantei de galben natural pentru a face un contrast intre cele doua suprafete. Fiind o amenajare comerciala, ceea ce implica un spatiu mai generos, cai de acces multiple si o generoasa suprafata vitrata, mi-am permis sa fac intreg tavanul in nuanta albastrului ce se regaseste pe logo-ul Lavazza. Am ales pentru a delimita zonele niste despartitoare spiralate din corian cu tenta cafenie.

Intreg spatial este impartit in 3 zone: zona barului, a socializarii si a meselor. Zona barului este sugerata de amplasamentul central al barului si a depozitarii de bar aferente. Zona socializarii este determinata de covorul albastru si a mobilierului de sezut in forme variante si cu tente de albastru-violet. Zona meselor este delimitate de lampadarele cu abajur in forma de joben. Iluminaturile in aceste zone sunt asigurate de candelabre si spot-uri down-light, iar in zona barului de lustre cu led si abajur in forma de frunza din sticla mata.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf LoosScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Logo si design interior va invita sa va inspirati din proiecte amenajare, design interior, amenajare apartament si creatii personalizate de logo.

Construit cu HTML5 si CSS3
Copyright © 2014 Fine Design Studio
Site-ul apare in Directorul Kappa