Logo si Design Interior.ro

Wire Café

Dupa cum spune si numele, Wire Café a fost gandit pornind de la ideea unui system de iluminat uniform in tot spatiul si cu cablurile la vedere. Aceasta idee ajuta si la orientarea noastra catre zona barului si mai mult de atat creaza o atmosfera unitara si prietenoasa. 


Culorile de baza sunt verdele si portocaliul, un contrast intalnit in zona peretilor cu precadere. Pardoseala a fost aleasa pentru a exprima diversitate prin forme si ideea de joaca prin placajele ce imita mozaicul.

Un alt contrast este intalnit in zona barului unde barul si intreg peretele din spatele sau sunt din beton aparent, ele fiind puse in efidenta atat prin amplasarea centrala, cat si prin plafonierele cilindrice care sunt deasupra tejghelei barului. Pentru a  pune si mai mult in evidenta importanta barului, acesta este alcatuit din doua piese cu forme si functiuni diferite, iar la imbinarea dintre cele doua a fost folosit un sistem de iluminat cu LED.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf LoosScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Logo si design interior va invita sa va inspirati din proiecte amenajare, design interior, amenajare apartament si creatii personalizate de logo.

Construit cu HTML5 si CSS3
Copyright © 2014 Fine Design Studio
Site-ul apare in Directorul Kappa