Follow us on Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare magazin Bastien

Amanajarea unui spatiu commercial destinat vanzarii de cosmetice nu este usoara. Ea trebuie gandita in jurul brandului si a valorilor sale ce le promoveaza si mai putin in jurul unei idei desprinse din spatiul dat. Bastien este un brand elvetian ce promoveaza produsele cosmetic organice si bio.

Continuare

Wire Café

Dupa cum spune si numele, Wire Café a fost gandit pornind de la ideea unui system de iluminat uniform in tot spatiul si cu cablurile la vedere. Aceasta idee ajuta si la orientarea noastra catre zona barului si mai mult de atat creaza o atmosfera unitara si prietenoasa. 

Continuare

Amenajare Lavazza Lounge

Orice amenajare incepe de la o idee fie ea si o sugestie cromatica. Amenajarile comerciale insa pleaca de cele mai multe ori de la imaginea si produsele brandului, in cazul nostrum bine-cunoscutul Lavazza. Inca de la inceput s-a vrut o amenajare degajata cu un design modern dar care sa aminteasca si de vechimea pe piata a produsului. 

Continuare

Koln Design Bureau

O renumita firma de design graphic si tipografic a apelat la noi pentru a avea un design interior in ton cu media de varsta a angajatilor. Firma in cauza este responsabila cu layout-ul mai multor publicatii germane de fashion si mult timp s-a confruntat cu interioare care pentru clientii lor nu exprimau atat de multe pe cat s-ar fi vrut si mereu erau obisnuiti sa apeleze la spatii de inchiriat ale firmelor partenere pentru a-si putea satisfice clientii.

Continuare

Amenajarea unei camere de hotel

Mereu amenajarea camerelor de hotel a fost o tema complexa, complicata si de cele mai multe ori greselile de executie erau mascate cu decoratiuni. Camera de hotel este un spatiu limitat ca suprafata in care trebuie inglobate toate functiunile dormitorului, dar si alocarea unor vaste spatii de depozitare, functiuni media, posibil un bar etc.

Continuare

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Facebook