Logo si Design Interior.ro
  • Acasa

LOGIXOFT

Insusi numele te duce cu gandul la logistic software. Combinand cele doua cuvinte, a luat nastere un important brand de monitorizare de la distanta a calculatoarelor. Logo-ul a pornit de la prima litera a denumirii si de la litera x, inclusa in denumire, ea nefacand altceva decat sa aminteasca de litera S venind de la soft. Prin impreunarea a doua litere “L” in forma literei “X” a luat nastere identitatea grafica a firmei Logixoft.

Continuare

AFRICA GREEN

O provocare a fost transformarea graficii ce sugereaza scopurile si principiile Companiei sud-africane Africa Green si inglobarea lor sub acelasi logo. Frunze in forma de lamella au fost oranduite pentru a alcatui forma continentului. Culorile sunt puternice si desaturate. Ele simbolizeaza multiculturalitatea si convietuirea.

Continuare

SAMARRAS

Acest logo este aparent simplist si minimalist. Riscul de a alege patru culori puternice si de a le pune in acelasi logo este mereu avansat. Pentru a pastra ideea de simetrie si simplitate, logo-ul a fost creat din doua parti mari, ce au in prim-plan culorile verde si portocaliu, lasand in spatele acestora sa se contureze, in simetrie, partile cu galben si albastru. Astfel se creaza ideea de planuri succesive.

Continuare

LE GRAND BELLEVUE

Logo-ul a fost inspirat atat din peisajul elvetian, cat si din arhitectura cladirii. Pentru hotelul aflat in zona centrala din Gstaad a fost aleasa forma arhitecturala a  unei armuri, ce reprezinta valoarea istorica a cladirii. In interior formele designului sugereaza muntii ce marginesc peisajul, si  turnul, ca forme distinctive ale arhitecturii elvetiene din anul 1912.

Continuare

Mai multe articole...

"Cand tu construiesti o camera, tu construiesti si un caracter. Iar caracterul este puterea si intelepciunea unei case"

- Rose TarlowScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Logo si design interior va tine la curent cu cele mai recente stiri in domeniul designului interior si al noutatilor in creatiile de logo.

Construit cu HTML5 si CSS3
Copyright © 2014 Fine Design Studio
Site-ul apare in Directorul Kappa