Logo si Design Interior.ro
  • Acasa
  • MAGAZINELE APPLE DIN INTREAGA LUME AU COLORAT LOGO-UL IN ROSU

MAGAZINELE APPLE DIN INTREAGA LUME AU COLORAT LOGO-UL IN ROSU

“Noi sarbatorim 1 Decembrie, ziua mondiala de lupta impotriva SIDA, prin colorarea logo-ului nostru in rosu. Impreuna putem obtine o generatie libera de SIDA.” – a afirmat Tim Cook, directorul General Apple pe tweeter. Apple este in parteneriat cu Product RED al lui Bono solistul formatiei irlandeze U2 din Dublin, de multi ani. In ultima luna Jony Ive a colaborat cu designer-ul Marc Newson in machetarea si vanzarea la licitatie de diverse produse, ce in final au adus un fond de caritate de 13 milioane dolari.

SURSA: www.cultofmac.com /01.12.2013/

"Cand tu construiesti o camera, tu construiesti si un caracter. Iar caracterul este puterea si intelepciunea unei case"

- Rose TarlowScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas