Logo si Design Interior.ro

LE GRAND BELLEVUE

Logo-ul a fost inspirat atat din peisajul elvetian, cat si din arhitectura cladirii. Pentru hotelul aflat in zona centrala din Gstaad a fost aleasa forma arhitecturala a  unei armuri, ce reprezinta valoarea istorica a cladirii. In interior formele designului sugereaza muntii ce marginesc peisajul, si  turnul, ca forme distinctive ale arhitecturii elvetiene din anul 1912.


Sursa: Logo-Designer.co

"Cand tu construiesti o camera, tu construiesti si un caracter. Iar caracterul este puterea si intelepciunea unei case"

- Rose TarlowScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Logo si design interior va tine la curent cu cele mai recente stiri in domeniul designului interior si al noutatilor in creatiile de logo.

Construit cu HTML5 si CSS3
Copyright © 2014 Fine Design Studio
Site-ul apare in Directorul Kappa