Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare apartament

Amenajare apartament, intre estetica si functionalitate

Solutiile designerilor nostri pentru spatiile relativ mici ale apartamentelor sunt de-a dreptul revolutionare, deoarece ei reusesc sa confere interioarelor de acest gen confort, functionalitate si estetica. Prin proiectele creative si inventive pe care le propun clientilor, specialistii firmei noastre transforma aceste unitati locative in camine spatioase si confortabile. Serviciile de amenajare apartament pe care vi le propunem sunt ideale pentru un apartament de dimensiuni mici, deoarece locatarii vor beneficia de un extra-spatiu, prin cateva idei novatoare care stau la baza proiectelor noastre. Va putem transforma astfel un interior anost si banal intr-unul care vizual va parea de dimensiuni mai mari si caruia ii vom conferi o ambianta placuta si moderna, adaptata stilului de viata actual.

Amenajare apartament de mici dimensiuni

Printre ideile cele mai potrivite decorarii unui apartament vechi, mic, se numara si renuntarea la dulapurile clasice, robuste, si adaptarea la o solutie mai simpla, de incastrare a dressing-urilor in perete, intre nise. Usile clasice pot fi si acestea inlocuite cu cele culisante, castigandu-se astfel un plus de spatiu. In dormitor, patul matrimonial ar putea fi inlocuit cu o canapea rabatabila, multifunctionala si in acelasi timp foarte confortabila, care dispune si de un loc de depozitare. Se obtine astfel un spatiu mai aerisit, confortabil si extrem de practic. Desigur, fiecare proiect de amenajare apartament are propriile sale caracteristici, designerii nostri tinand cont de toate aspectele si luand in calcul o serie de factori.

  Amenajare apartament cu Fine Design Studio


Culoarea are un rol important in proiectele de amenajare apartament

Pentru livingul dintr-un apartament vechi, intins pe o suprafata restransa, exista aceleasi cerinte de inlocuire a obiectelor inutile sau mult prea robuste, cu altele multifunctionale si suple. Astfel, in locul bibliotecilor masive sunt instalate rafturi suspendate pentru carti sau CD-uri, ideea de baza fiind ca mobilierul sa decoreze mai mult pe verticala, lasand spatiul de jos liber, ceea ce va crea din start un impact vizual mult mai estetic. Bineinteles, in acest fel incaperea devine si mai functionala.

Culoarea are un rol esential in estetica unui interior, de aceea, spatiile restranse cer intotdeauna culori luminoase. Este indicat sa se aleaga mobilier de nuante cat mai deschise, ca de altfel si zugraveala peretilor. Echipa noastra de decoratori va crea interiorul unei camere de zi asa cum nici clientul poate nu visase, deoarece are o vasta experienta in amenajarea spatiilor de acest gen.

Servicii artistice de amenajare apartament

Serviciile noastre se adreseaza deopotriva si apartamentelor noi, spatioase, care nu cer nici un fel de restrictii din acest punct de vedere. Creativitatea si talentul nostru pot conferi o atmosfera ideala unei locuinte de mari dimensiuni, tinand seama intotdeauna de preferintele, personalitatea si nevoile clientului. Ne axam in primul rand pe exploatarea la maxim a spatiului pe care il avem la indemana, conferindu-i o multifunctionalitate necesara stilului de viata modern, insa nu pierdem din vedere niciodata latura estetica, deoarece, in cele din urma, profesia de designer nu este o simpla meserie de amenajare apartament, ci o adevarata arta, iar arta a fost si va fi mereu in slujba frumosului.

"Creativitatea iti permite sa faci greseli, design-ul te invata pe care sa o mentii"

- Scott Adams
 

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram importante stabilirea proportiilor spatiului inainte de amenajare, originalitatea si consecventa stilului intr-un proiect de arhitectura, insistam pe spatii aerisite, cu un design interior profesionist conceput si crearea unei ambiante vibrante.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook