Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

De ce Logo?

Fine Design Studio - De ce avem nevoie de logo-uri? Zi de zi suntem agresati de logo-uri. La televizor, pe net, in reviste si ziare, pe fiecare panou stradal, pe ambalajul fiecarui produs din casa sau magazin. Logo-urile sunt o prezenta cotidana a vietii noastre. Ele sunt folosite pentru identificarea companiilor sau organizatiilor, a produselor sau serviciilor si a evenimentelor, dar pot fi folosite pentru particularizarea diverselor altor entitati grupandu-se astfel in familii arborescente de logouri. Familii de sigle sunt de exemplu indicatoarele dintr-un aeroport (exit, toilette, prim-ajutor, sau obiecte pierdute, etc., toate in culorile si linia grafica a siglei aeroportului) sau dintr-o sucursala bancara (casa, ghiseu depozite, asistenta imprumuturi, etc.).

Continuare

De ce Fine Design Studio?

Fine Design Studio - Firma amenajari interioare si design promotional Fine Design Studio este o marca inregistrata (trademark) care, desi foarte tanar, are capacitatea de a crea o noua imagine firmei dumneavoastra, a produselor si serviciilor pe care le oferiti si sa va puna la dispozitie unul dintre cele mai importante instrumente ale culturii corporatiste moderne. Identitatea companiei dumneavoastra se va face prin logo. Daca ar trebui sa vindeti niste produse intr-o tara unde nu cunoasteti limba, atunci brand-ul poate fi definitoriu. Este ca atunci cand judecam

Continuare

Noutati in domeniu

Logo si Design Interior - Noutati in domeniul amenajarilor interioare

LOGO-URILE PENTRU A 150-A ANIVERSAREA A CANADEI SUNT TESTATE INAINTEA EVENIMENTULUI DIN 2017.

Guvernul Federal deja testeaza logourile pentru aniversarea a 150 ani a nasterii statului, in conformitate cu un raport al Departamentului Canadian al Patrimoniului. Canada doreste un simbol care sa reflecte mandria, sarbatoarea, unitatea,

Continuare

Creatii proprii de logo-uri

Fine Design Studio - Logo-uri si design de materiale promotionale pentru firme

Concepte de logo-uri si design de materiale promotionale pentru firme


Va prezentem in continuare cateva exemple si concepte de logo-uri si design de materiale promotionale pentru firme, pe care le putem dezvolta impreuna. Ele sunt originale si ne pot usura procesul de alegere si dezvoltare a conceptului.

Continuare

Preturi

Logo si Design Interior - Preturi amenajari interioare

Preturi negociabile servicii creatie logo si materiale promotionale

Fine Design Studio este noua pe piata, fiind interesata in primul rand de satisfacerea clientilor, in detrimentul sistemului de tarifare, care este flexibil. Toate preturile sunt negociabile si depind de anvergura procesului de cercetare.

Continuare

"La ce bun sa lucrezi dupa model? N-ajungi decat sa sculptezi cadavre"

- Constantin BrancusiScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Logo-ul este cel mai important instrument al unei companii, este imaginea reprezentativa si primul care comunica felul in care se prezinta aceasta. Va oferim servicii de rebranding sau creare logo si mape de prezentare, la preturi accesibile si negociabile, care sa puna in valoare produsele si serviciile companiei dumneavoastra.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook