Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

De ce Fine Design Studio?

Fine Design Studio este o marca inregistrata (trademark) care, desi foarte tanar, are capacitatea de a crea o noua imagine firmei dumneavoastra, a produselor si serviciilor pe care le oferiti si sa va puna la dispozitie unul dintre cele mai importante instrumente ale culturii corporatiste moderne. Identitatea companiei dumneavoastra se va face prin logo. Daca ar trebui sa vindeti niste produse intr-o tara unde nu cunoasteti limba, atunci brand-ul poate fi definitoriu. Este ca atunci cand judecam
o carte dupa coperta, fie ca acest lucru este corect sau nu. Daca cartea este doar expusa in vitrina si nu o putem frunzari la stand-ul de carti, atunci coperta devine semnificativa.

Colaborarea dintre Fine Design Studio, in calitate de executant, si dumneavoastra, in calitate de beneficiar, va fi contractuala, putand avea ca obiect logo-ul precum si alte servicii de creatie cum ar fi:

·         foaie cu antet,
·         plic C4/DL,
·         template business card,
·         mapa A4 cu buzunar,
·         flyer/leaflet A4 (triptic),
·         template web-site,
·         template prezentare Powerpoint,
·         poster A3/A2,
·         template brosura (booklet) 8xA5/12xA5,
·         machete mateiale promotionale, machete sticker-uri, etc.


Fine Design Studio - Realizarea logo-ului


Realizarea logo-ului este prima etapa
si cea mai importanta a colaborarii noastre. Inainte de orice, Fine Design Studio va dori sa obtina cat mai multe informatii despre firma dumnevoastra, produsele si serviciile furnizate, poztia pe piata, date economice, performantele si avantajele competitive, cat si preferintele dumneavoastra.

Nu de putine ori beneficiarii sunt reticienti in furnizarea de date clare despre propria firma, considerand porocesul de informare fara relevanta sau considerand informatiile mult prea sensibile pentru a fi furnizate. Va asiguram ca pastrarea confidentialitatii informatiilor este in interesul nostru comun. Ultimul lucru pe care il doriti este ca, la sfarsit, dupa saptamani de lucru intens, sa descoperim ca sigla aleasa se asemana, fie si putin, cu cea a unui competitor si totul datorita unei informari incorecte.

Pe culoarele metroului londonez, un cersetor afiseaza “Falkland Islands veteran” (in engleza: veteran al razboiului din Falkland Islands). Un nobil domn ce arata a fi ofiter in armata majestatii sale se adreseaza:

- “Baiete, am fost unul din locotenentii care au participat la batalia de la Goose Green. Atunci fara ajutorul Artileriei Regale nu razbeam. Acolo mi-am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni.”

- “Hmmm” – incerca sa intervina cersetorul.

- “Nu, nu spune nimic camarade! Am simtit-o pe propria piele. Tine!” – si generosul domnul ii intinde o bacnota de 20 de lire.

- “Mucho gracias, senior!” – ii raspunde cersetorul.

Aceasta intamplare este rodul conducerii gresite a unui interviu si, in consecinta, a lipsei de informatii. Este excact ca situatia frustranta prin care noi trecem atunci cand capitala Romaniei este declarata a fi Budapesta.

Trebuie retinut ca Fine Design Studio este capabila sa creeze machetele grafice necesare logo-ului si a celorlalte servicii de creatie enumerate mai sus. A nu se confunda realizarea machetei grafice de exemplu pentru carti de vizita cu tiparirea fata-verso 4 culori, a cartilor de vizita pentru compania dumneavoastra. Tiparirea poate fi comandata la orice tipografie. In principiu, Fine Design Studio se poate ocupa atat de realizarea machetei cat si de tiparirea efectiva, dar tinta Fine Design Studio ramane conceptul de branding prin machetele grafice cu logo.

Dupa 4 zile lucratoare de la primirea informatiilor necesare, Fine Design Studio este pregatit sa analizeze impreuna cu dumneavoastra primele 4 variante de logo, apoi se va intalni cu dumneavoastra ori de cate ori este necesar, la intervale rezonabile, pe intreaga durata a contractului. Astfel observatiile dumneavoastra se vor incorpora in noi variante pana se ajunge la varianta finala.

"La ce bun sa lucrezi dupa model? N-ajungi decat sa sculptezi cadavre"

- Constantin BrancusiScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Logo-ul este cel mai important instrument al unei companii, este imaginea reprezentativa si primul care comunica felul in care se prezinta aceasta. Va oferim servicii de rebranding sau creare logo si mape de prezentare, la preturi accesibile si negociabile, care sa puna in valoare produsele si serviciile companiei dumneavoastra.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook