Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Preturi

Preturi negociabile servicii creatie logo si materiale promotionale

Fine Design Studio este noua pe piata, fiind interesata in primul rand de satisfacerea clientilor, in detrimentul sistemului de tarifare, care este flexibil. Toate preturile sunt negociabile si depind de anvergura procesului de cercetare.

Pachetul “STATIONARY"


Cu toate acestea, in mod indiscutabil cel mai bun pret este cel al Pachetului "STATIONARY" compus din logo, foi cu antet,  plic C4 sau DL, template business card si mapa cu buzunar. Sa nu credeti ca, daca ne veti solicita doar logo si ulterior veti angaja pe altcineva pentru restul serviciilor de creatie, veti avea costuri mai mici! Nu faceti altceva decat sa adaugati noi costuri de cercetare pentru celelalte servicii de creatie.

Exsta mai multi factori ce concura la pretul final. In primul rand se tine cont specificatiile de proiect. Avem un pret pentru o comanda a unui comerciant ce acum se lanseaza pe piata, si un alt pret pentru un furnizor de echipamente ce este in piata de 20 de ani si are nevoie de o resuscitare a brandigului existent; una este un IMPEX importator de pantofi cu un singur magazin de desfacere, si alta este o multinationala ce opereaza o retea de cablu TV care solicita un re-branding. Costurile si timpul alocat este diferit, desi aparent produsul final este tot o sigla.

Termenul de realizare si suportul aditional


Termenul de realizare al proiectului este si el important, cu cat acesta este mai scurt, cu atat costurile si resursele alocate sunt mai mari.

Serviciile si suportul aditional implica de obicei subcontractari si personal suplimentar. Sa luam ca exemplu un client care doreste pe langa realizarea de machete sau template-uri doreste si produsul finit. Fine Design Studio nu va refruza sa se ocupe de realizarea efectiva de produse finite, dar acest lucru va necesita un sub-contract cu un tert. Avantajul dumneavoastra in acest caz este gestionarea cap-la-cap a procesului in mana unui singur manager.

"La ce bun sa lucrezi dupa model? N-ajungi decat sa sculptezi cadavre"

- Constantin BrancusiScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Logo-ul este cel mai important instrument al unei companii, este imaginea reprezentativa si primul care comunica felul in care se prezinta aceasta. Va oferim servicii de rebranding sau creare logo si mape de prezentare, la preturi accesibile si negociabile, care sa puna in valoare produsele si serviciile companiei dumneavoastra.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook