Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare birou notarial

Amenajarile de birouri notariale reprezinta intotdeauna o provocare pentru arhitecti. Fiind recunoscute ca spatii sobre, elegante si de cele mai multe ori, necesita amenajari clasice si simple. Noi am incercat sa avem o abordare diferita. Spatiul de fata este aflat intr-o zona emblematica a Bucurestiului, in apropierea strazii Polone, cu o importanta influenta a arhitecturii interbelice.Aceasta influenta am incercat sa o redam si la interior pastrand profilatura originara, dar propunand piese de mobilier cu reflexii metalice mate, cu forme clasice reinterpretate in contras cu corpuri de iluminat: unele glam, altele cu influente ale stilului industrial.

Spatiul de asteptare este o incapere generoasa cu o insemnata suprafata vitrata, fapt ce ne-a permis amenajarea lui intr-un mod mai incarcat, cu profile paretale decorative, mese de cafea lucioase cu margini matelice mate, cu o canapea semicirculara si doua fotolii portocalii cu o structura wireframe metalica neagra in ton cu lustra centrala. Cromatica am ales-o in tonuri neutre pe fundal alb, iar ca accente am folosit portocaliul si albastrul.

Am pus un mare accent pe aplicele care dau continuitate spatiului si confera un caracter unitar intregii amenajari. Ele au fost atent selectate astfel incat sa fie aurii, contrastand cromatic fata de celelalte elemente de design: mobilierul din lemn masiv cu intarsii aurii, semineul din marmura antracit-maro, chiar si cu griul dominant al holului si a intrarii.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf LoosScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook