Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare conac in Sudul Frantei

Acest imobil din partea sudica a Frantei era proaspat restaurat exterior, dar beneficiarii isi doreau un interior cu personalitate , contemporan cu accente ale stilului Empire. Pe scurt, interiorul trebuia sa fie indraznet, chic si atemporar, special gandit pentru doi iubitori de arta.Bucataria este dispusa pe peretele de intrare, fiind dispusa simetric fata de intrarea in incapere, si avand un joc de fatete cu model romb in combinatie cu furnirul de nuc, ceea ce confera un aer clasic. In centrul bucatariei, se afla insula de gatit special gandita din aluminiu lucios, pentru a fi un contrast usor de remarcat intre stilul clasic si cel modern / industrial.

Camera de zi si diningul sunt tratate intr-un mod diferit fata de bucataria, cele doua beneficiind si de o zona vitrata mai mare, deci mai multa lumina naturala, dar si de o suprafata mai generoasa. Iluminatul este asigurat de lustre moderne cu aer industrial si lampadare cu trunchi de nuc cu abajururi albe. Mobilierul utilizat in zona diningului foloseste in mare masura combinatia dintre furnirul de nuc, plasticul negru si bronzul mat.

Modelul scaunelor alese pentru dining special a fost ales pentru a aminti de perioada Art Nouveau a arhitectului Charles Rennie Mackintosh.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf LoosScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook