Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare penthouse in B-dul Chitilei

Situat la ultimul etaj al unui imobil nou din partea de Vest a Bucurestiului, apartamentul de fata beneficiaza de multe spatii vitrate si o mare terasa specifica penthausului cu multiple functiuni. Beneficiarul a dorit un joc de contraste intre zona de zi si cea de noapte evidentiindu-se cu usurinta din punct de vedere chromatic.Astfel, camera de zi si bucataria au fost gandite avand peretii cu nuante de gri inchis, iar mobilierul crem deschis, iar dormitoarele au o paleta cromatica mult mai deschisa ele fiind si mult mai reduse ca suprafata.

Camera de zi se evidentiaza printr-un tapet ce are un desen ce imita marmura, corpuri de iluminat de tip glam si o generoasa canapea. Vis-à-vis de canapea este zona TV ce a fost evidentiata printr-un placaj de caramida alba si o fata de lumina din plafon ce scalda peretele si faciliteaza privitul la TV contribuind si la o ambianta placuta.

Bucataria este dominata de o lustra centrala cu o forma atipica: doua cercuri pozitionate concentric cu cristale si lumina LED aplasata deasupra mesei de dinning din centrul incaperii. Mobilierul bucatariei in forma literei L pune in evidenta si mai usor lustra si o transforma in punctul de interes principal al designului nostru.

Dormitoarele au fost amenajate cu paturi inalte si noptiere generoase, in nuante de crem si albastru sau gri inchis cu tablouri abstracte si corpuri de iluminat cilindrice cu abajururi din sticla mata pentru a determina o atmosfera cozy. Ca accente de design a fost folosita o vopsea decorativa cu efect de stucatura si covoare abstracte in nuante de albastru si crem.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf LoosScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook