Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Apartament Nordului

Livingul si biroul sunt minimaliste; s-au folosit placaje de interior de tip Eternit pentru a delimita livingul de birou si pentru a produce un punct de interes in jurul semineului cu bio-etanol si a spatiilor de depozitare adiacente. Televizorul este in vecinatatea peretelui cu vitraje, iar canapeaua, fotoliul si chaise longue-ul design COR sunt amplasate central in camera astfel incat se creaza un flux de calatori de jur imprejurul acestui ansamblu.
Amenajarea a pornit de la problema depozitarii unui numar impresionant de carti, ceea ce a determinat imbracarea peretelui lung al livingului intr-o biblioteca generoasa, cu module  inalte care sa ne ajute sa fragmentam spatiului si sa il percepem mai usor.

Lustrele si lampadarul sunt folosite pentru a marca spatiul central al zonei. Pe fundalul cuminte si calm acestea au fost alese de culoare rosie aprins pentru a creea un accent insular care tonifica intregul spatiu.

Bucataria a fost gandita ca avand un corp soldat, altul intermediary si o insula de mobilier cu o parte blat de lucru si o parte destinata servirii masei. Cele trei corpuri au trei registre de inaltime diferite. S-a incercat o respectare a liniilor orizontale si a ritmului prin blatul de lucru ce inveleste corpurile aflate pe peretele cu intrarea in bucatarie. Prin utilizarea celor doua materiale, lemn si gri inchis mat, am creat un ritm pe inaltime, trecerea dintre ele fiind nuantata si de manerele de profil longitudinal.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf LoosScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook