Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Baie cu efect de plutire

Baia este un spatiu redus ca volum, cu obiecte sanitare care, de cele mai multe ori, respecta o pozitionare impusa. De aceea, le putem surprinde prin design destul de rar. Ideea de la care am plecat eu este de a combina un placaj de gresie si faianta cu intarsii  metalice, cu elemente decorative din metal si cu un mobilier de baie din sticla vopsita si MDF.Avand in vedere masivitatea pe care o confera placajele folosite, picioarele si elementii de compartimentare a spatiului sunt din sticla securizata. La zona lavoarelor intreg corpul de mobilat este pe picioare de sticla, ceea ce induce senzatia de plutire. Gama cromatica folosita are tente pastelate inchise, in contrast cu peretii laterali  de culoare alba.

Peretele cu oglinda longitudinala  si lavoarele este dublat si imbracat cu faianta ce imita stucco-marmura. Pe marginea acestui perete placat este o scafa circulara ce are menirea de a scalda in lumina tavanul si cei doi pereti limitrofi, pentru a  scoate in evidenta volumetria si compozitia peretelui si pentru a crea  difuzia luminii inspre partea centrala a baii.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf LoosScopul demersului architectural este ca prin forme si lumini sa fie create un cadru unic care sa ilustreze o parte din personalitatea locatarului, dar si sa produca o anumita stare.

Prin contrastul dintre forme si texturi se poate delimita orice spatiu care se poate imparti in functiuni, astfel incat  sa fie usor de perceput de la prima vedere.

Detaliile ajuta intotdeauna, insa nu trebuie sa sufoce compozitia urmarita, astfel incat cel mai mare accent sa cada pe proportionalitatea si geometria spatiului. Spatiul in sine trebuie gandit pentru prezent, dar fara a-i altera posibilitatile de a-l transforma in viitor.“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe
 
Campanie impotriva fumatului

Locul I - Ilustrare grafica a luptei impotriva fumatului juvenil

Organizator: European Commission’s Health & Consumer Protection Directorate (DG SANCO)
Partener:
European Youth Forum (YFJ)

De la idee la concept

Locul II - Concept de obiecte sanitare cu spatii de depozitare

Organizator: S.C. Romstal S.R.L.
Partener:
Trends and Ideas

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook