Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare Lavazza Lounge

Orice amenajare incepe de la o idee, fie ea si o sugestie cromatica. Amenajarile comerciale insa pleaca de cele mai multe ori de la imaginea   si produsele brandului, in cazul nostru bine-cunoscutul Lavazza. Inca de la inceput s-a vrut o amenajare degajata cu un design modern dar care sa aminteasca si de vechimea pe piata a produsului.
Albastrul a fost ales ca fiind culoarea de baza pentru aceasta amenajare, iar pentru pardoseala a fost selectat parchetul masiv de stejar datorita nuantei de galben natural pentru a face un contrast intre cele doua suprafete. Fiind o amenajare comerciala, ceea ce implica un spatiu mai generos, cai de acces multiple si o generoasa suprafata vitrata, mi-am permis sa fac intreg tavanul in nuanta albastrului ce se regaseste pe logo-ul Lavazza. Am ales pentru a delimita zonele niste despartitoare spiralate din corian cu tenta cafenie.

Intreg spatial este impartit in 3 zone: zona barului, a socializarii si a meselor. Zona barului este sugerata de amplasamentul central al barului si a depozitarii de bar aferente. Zona socializarii este determinata de covorul albastru si a mobilierului de sezut in forme variante si cu tente de albastru-violet. Zona meselor este delimitate de lampadarele cu abajur in forma de joben. Iluminaturile in aceste zone sunt asigurate de candelabre si spot-uri down-light, iar in zona barului de lustre cu led si abajur in forma de frunza din sticla mata.

Parteneri

Parteneri in proiectele noastre de design si amenajari interioare.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook