Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare Lavazza Lounge

Orice amenajare incepe de la o idee, fie ea si o sugestie cromatica. Amenajarile comerciale insa pleaca de cele mai multe ori de la imaginea   si produsele brandului, in cazul nostru bine-cunoscutul Lavazza. Inca de la inceput s-a vrut o amenajare degajata cu un design modern dar care sa aminteasca si de vechimea pe piata a produsului.
Albastrul a fost ales ca fiind culoarea de baza pentru aceasta amenajare, iar pentru pardoseala a fost selectat parchetul masiv de stejar datorita nuantei de galben natural pentru a face un contrast intre cele doua suprafete. Fiind o amenajare comerciala, ceea ce implica un spatiu mai generos, cai de acces multiple si o generoasa suprafata vitrata, mi-am permis sa fac intreg tavanul in nuanta albastrului ce se regaseste pe logo-ul Lavazza. Am ales pentru a delimita zonele niste despartitoare spiralate din corian cu tenta cafenie.

Intreg spatial este impartit in 3 zone: zona barului, a socializarii si a meselor. Zona barului este sugerata de amplasamentul central al barului si a depozitarii de bar aferente. Zona socializarii este determinata de covorul albastru si a mobilierului de sezut in forme variante si cu tente de albastru-violet. Zona meselor este delimitate de lampadarele cu abajur in forma de joben. Iluminaturile in aceste zone sunt asigurate de candelabre si spot-uri down-light, iar in zona barului de lustre cu led si abajur in forma de frunza din sticla mata.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook