Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Koln Design Bureau

O renumita firma de design graphic si tipografic a apelat la noi pentru a avea un design interior in ton cu media de varsta a angajatilor. Firma in cauza este responsabila cu layout-ul mai multor publicatii germane de fashion si mult timp s-a confruntat cu interioare care pentru clientii lor nu exprimau atat de multe pe cat s-ar fi vrut si mereu erau obisnuiti sa apeleze la spatii de inchiriat ale firmelor partenere pentru a-si putea satisfice clientii.Le trebuia un spatiu intinerit si cu multe perspective de dezvoltare, de aceea au apelat la un spatiu supramansardat pe doua niveluri cu pereti vitrati si incalzire prin pardoseala pentru a avea o eficienta crescuta la locul de munca.

Rezultatul i-a uimit si pe ei, dar si pe noi. Un ambient prielnic, lumina de spoturi si lampi office unidirectionale, birouri generoase si o bucatarie chic, dar in acelasi timp minimalista si nu in ultimul rand o sala de intruniri la care toata lumea simnte aerul contemporan al biroului.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook