Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Wire Café

Dupa cum spune si numele, Wire Café a fost gandit pornind de la ideea unui system de iluminat uniform in tot spatiul si cu cablurile la vedere.  Aceasta idee ajuta si la orientarea noastra catre zona barului si mai mult de atat creaza o atmosfera unitara si prietenoasa.


Culorile de baza sunt verdele si portocaliul, un contrast intalnit in zona peretilor cu precadere. Pardoseala a fost aleasa pentru a exprima diversitate prin forme si ideea de joaca prin placajele ce imita mozaicul.

Un alt contrast este intalnit in zona barului, unde barul si intreg peretele din spatele sau sunt din beton aparent, ele fiind puse in efidenta atat prin amplasarea centrala, cat si prin plafonierele cilindrice care sunt deasupra tejghelei barului. Pentru a  pune si mai mult in evidenta importanta barului, acesta este alcatuit din doua piese cu forme si functiuni diferite, iar la imbinarea dintre cele doua a fost folosit un sistem de iluminat cu LED.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook