Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare cafenea Lipscani

Amplasata intr-un loc central si cosmopolit al Bucurestiului, cafeneaua ofera atat o priveliste frumoasa asupra vecinatatilor, a strazilor inguste cu multiplelor lumini, cat si o ambienta interioara primitoare, calda si inedita.Cafeneaua a fost amenajata cu tematica expeditiilor maritime olandeze. Culoarea predominanta este albastrul reprezentand albastrul marilor si al oceanelor si totodata aparand si obiecte de décor ceramice traditionale Delft. Pentru a avea o atmosfera degajata si pentru a nu incarca peretii mult am folosit fototapeturi cu corabii si vase olandeze, iar la zona barului am preferat sa folosim o folumetrie mai complexa asemenea unor caramizi dand impresia ca ar fi o portiune proaspat construita. Sistemul de iluminat deasupra barului are forma unor pescarusi, pasari cu care adesea capitanii de vas se intalneau in drumurile lor.

Mesele alese au un plat ce imita pachetul ce, impreuna cu pardoseala convera o perceptive unitara a spatiului. Designul mobilierului de sezut este diferit de la spatiu la spatiu si confera accentele de forma ale incaperii; ele evidentiaza si multitudinea de personalitati ce intra in spatiu si care-si pot allege singure ce rol vor sa joace in spatiul acela.

Rezultatul este o cafenea care traieste prin prezentarea, povestile si decorul ei, a carei perceptie poate fi usor schimbata doar prin mutarea mobilierului de sezut si nu in ultimul rand cu un bun contrast cromatic si textural mai ales la nivelul sistemului de iluminat.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook