Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare magazin Bastien

Amanajarea unui spatiu commercial destinat vanzarii de cosmetice nu este usoara. Ea trebuie gandita in jurul brandului si a valorilor sale ce le promoveaza si mai putin in jurul unei idei desprinse din spatiul dat. Bastien este un brand elvetian ce promoveaza produsele cosmetic organice si bio.Amenajarea propusa a fost gandita pentru a exprima fluiditate si chimie. De-a lungul peretilor cu depozitare deschisa se regasesc asemenea unor pereti de compartimentare, obiecte cu forme fluide ce amintesc de divizarea celulara din biologie. Materialul ales fiind corian pentru acesti pereti si lemnul natur pentru mobilier, acesta din urma semnificand intoarcerea la natura.

Sistemul de iluminat a fost gandit a fiind central si amplasat intr-o scafa curbata ce se intinde pe intreaga suprafata a tavanului. El este compus din lustre polidirectionale de tip reflector, cat si posibilitatea de a ilumina interior scafa evidentiata fiind prin culoarea portocalie.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook