Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare Terminal Lounge

Amenajarea unui lounge este intotdeauna o provocare pentru architect, deoarece acest program inglobeaza atat barul , cat si bistroul, dar intr-un mod relaxant.Amenajarea lounge-ului este gandita intr-un stil tirolez cu mult lemn, lampadare ce au ca element de rigidizare la baza trunchiuri de copac si zona barului evidentiata la partea de plafon printr-o structura de lemn ce vine ca o continuare a depozitarii barului.

Ca un element de despartire a spatiilor de sedere, a fost folosit un perete cu semineu alimentat cu biogaz care este inchis cu sticla securizata.

Peretii au ca finisaje o vopsea decorativa inchisa la culoare, ce are aspect de rugina, pentru a asigura un contrast intre lemnul si pardoseala deschisa la culoare, dar si fata de peretele de piatra naturala din planul secund.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook