Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare cabinet stomatologic Ploiesti

Amenajarea unui cabinet stomatologic este intotdeauna o sarcina dificila deoarece trebuie imbinate cerintele riguroase sanitare cu un design care sa fie linistitor si functional.Am incercat sa evit pe cat posibil folosirea imaginilor cu danturi sau afectiuni dentare, prin simplul fapt ca acestea produc panica pacientilor si un stres psihic in randul copiilor.

De aceea, inca de la intrare, am gandit un spatiu promitor in care sa predomine albul, dar detaliile sa faca diferenta: o masuta rotunda de sticla cu un cadru metalic, cuierul minimalist din placaje MDF si un plafon generos cu barissol ce are o grafica menita sa-ti alunge gandul ca aceasta experienta stomatologica va fi ca cele anterioare.

Receptia are un design minimalist cu piese care dau impresia unor bucati de sticla sparte si reimbinate.

Designul cabinetului a fost gandit ca un joc de alb si gri inchis cu o culoare de accent, galben, ce strabate si imparte spatiul in diverse forme abstracte. Galbenul este prezent atat pe pereti, pe mobilier cat si pe plafon, el fiind un accent linear.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook