Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare birou de avocati

Spatiul de fata s-a aflat intr-o zona exclusivista a capitalei, fapt care a trebuit sa fie regasit in designul interior al acestui birou de avocati.Un birou de avocati, de regula, contine spatii specifice precum sala sedinte, birou de avocat, birou secretariat, sala de asteptare sau registratura. Am incercat sa conferim o atmosfera relaxanta si deopotriva luxoasa, fara sa inspire un aer apasator.

Astfel, am propus o pardoseala din piatra naturala deschisa, peretii de culoare pamante si un mobilier cu reflexii aurii, elemente de sezut din catifea de culoare albastru azur si pamantiu inchis. Ca accente de design, au fost folosite lampadarele si masutele de cafea rotunde, blatul de lucru de la bucataria open space a fost facut din corian negru cu intarsie gri asemanator modelului marmurii. Tot la bucatarie, se remarca candelabrele special alese pentru a fi asemanatoare unor felinare exterioare, iar scaunele inalte au in partea din spate un maner cu o forma asemanatoare manerelor clasice ce se regaseau la intrarile in casele mai batranesti.

In biroul de avocat si in sala de conferinte am continuat pe aceeasi linie de fotolii si scaune albastre, dar in acelasi timp am propus un mobilier cu lemn exotic de abanos ce are fladerul foarte strident. Pentru a accentua contemporaneitatea amenajarii, toate spatiile de depozitare destinate interactiunii cu clientii au fost gandite ca fiind depozitari deschise.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook