Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare Apollo 11 Bar

Un proiect de design interior foarte indraznet ce avut la baza tema aterizarii pe luna. Intreg ambientul te indruma catre ideea de a bea sau de a savura o gustare, uitandu-te la un fototapet imens ce ilustreaza Pamantul vazut de pe Luna. Intreaga paleta cromatica este dominate de griuri, iar accentele sunt alcatuite din obiecte galbene reflectante sau de bronz.Barul este din beton cu model ce aminteste de forma constelatiilor, iar cele 2 lustre suspendate au forme geometrice ce respecta acelasi limbaj al designului, iar soclul si partea de depozitare si display al bauturilor sunt facute din placaje de bronz. Astfel, zona barului capata in sine o personalitate aparte in amenajare, de jur imprejurul ei aflandu-se locuri de sezut si mese cu nuante neutre.

Scara pentru accesul etajului are si ea reflexii de bronz, prima treapta facand parte dintr-un soclu generos ce se continua inspre zona coridorului pentru a face loc unei opere de arta futuristice din corian cu aspect de alien, datorita contrastelor de forma si material. Peretii parterului au beneficiat de placaje de rigips ce sunt asemanatoare reliefului lunar.

Pentru a desparti si a face loc unei zone separate pentru grupuri inseminate de client s-a optat pentru un perete despartitor din beton amprentat cu multiple depozitari cu rame de bronz si spoturi de tip downlight pentru a pune in valoare machetele de mici dimensiuni ale satelitilor NASA ce au fost strans legate de expeditiile pe Luna din decursul timpului.

La etaj, putem vedea un sticker generos ilustrand eroii misiunii Apollo 11, iar in plan indepartat un corp de mobilier de tip vitrina cu diferite replici ale rocilor aduse in urma expeditiei pe Luna. Spre deosebire de parter, etajul a fost gandit pentru a fi mai versatile. El putand fi adaptat unor multiple grupuri de 4-6 persoane sau chiar unui grup mai numeros in functie de natura evenimentului.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook