Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare Business Hub

Tara noastra a cunoscut o diversivicare accelerata a spatiilor office in conformitate cu cerintele unei economii emergente. Ceea ce candva numeam birouri si le defineam ca fiind un spatiu de servicii ale unei singure companii, cu o compartimentare special gandita in functie de structura departamentelor.Realitatea de astazi ne prezinta insa o cu totul alta viziune. Astfel, odata cu aparitia micro-intreprinderilor, a aparut si cererea pentru spatii colective office, in care anteprenorii sa aiba un mediu de lucru specific atat spatiilor office traditionale, dar si sa beneficieze de independenta de a stabili propriul program, propria strategie de dezvoltare business si sa se poata dezvolta intr-un colectiv asemeni lor.

Business hub-ul amenajat de arhitectii nostri se afla in Cluj, intr-o zona centrala, in apropierea Pietei Avram Iancu. Hub-ul dispune de un spatiu de receptie cu depozitari individuale pentru client, o mare sala de lucru, un birou separat pentru intalniri, o chicineta si o sala de conferinta.

Sala de lucru este la randul ei impartita in 3 zone: zona de lucru propriu-zisa, zona de socializare sau asteptare si o zona de servit masa. Ea a fost gandita in stil industrial cu influente high-tech; delimitarea de culoarul de trecere se face printr-un mobilier stand-alone si prin sisteme de iluminat distincte. Din punct de vedere cromatic si a texturii, am creat un contrast intre betonul aparent al peretilor si pardoseala de parchet; la pereti am folosit un tapet cu motive ce tin de zona IT.

Zona receptiei si biroul se remarca prin placarea cu MDF cu furnir de stejar si evidentiarea zonelor de interes prin contrast cu casetele albe mat ori prin mobilierul din furnir de nuc afumat. Prin aceste contraste am creat un ritm al designului si am evitat perceptia mult prea omogena a spatiului.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook