Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare camera hotel

Mereu amenajarea camerelor de hotel a fost o tema complexa, complicata si de cele mai multe ori greselile de executie erau mascate cu decoratiuni. Camera de hotel este un spatiu limitat ca suprafata in care trebuie inglobate toate functiunile dormitorului, dar si alocarea unor vaste spatii de depozitare, functiuni media, posibil un bar etc.In putine cuvinte, trebuie camera de hotel sa preia si intretine functiile vitale ale locuintei pentru locatarii care aleg sa se retraga din viata cotidiana pentru relaxare, refacere sau intruniri de afaceri.

In propunerea mea, am vrut sa confer un maxim de eficienta a spatiului in raport cu solutiile de iluminare. Astfel, patul este imbracat intr-o coaza de placaj de lemn ce se ridica pe perete si pe tavan, in acesta inglobandu-se atat lumina de tip downlight foarte buna pentru citit, cat si o banda de led dispusa perimetral tabliei patului.

Toate intrerupatoarele au fost gandite ca parte integranta din mobilier, ele fiind aplicate sau incastrate in anumite cazuri. In fata patului se afla un corp de tip soldat cu televizor ce poate fi rotit, DVD-uri si restul tehnologiei multi-media. Acest soldat este propus din placi MDF ce au fost gandite ca niste casete rigidizate pe schelet de metal, cu doua placi de plexiglass mat 40% aplicate pe partile frontale, in spatele carora sunt benzi led. Astfel, saldatul devine pe langa functiunea de depozitare si un corp de iluminat. Soldatul este si un bun despartitor a zonei de dormit de cea de TV.

Baia propusa este despartita de restul incaperii printr-un geam sablat mat. Mozaicul din baie a fost ales pentru a contrasta cu verdele olive dispus pe frontalele mobilierului. Baia a fost gandita ca un spatiu aerisit ce beneficiaza de o mare suprafata vitrata. Astfel accentual a fost pus pe o volumetrie cat mai dreapta, cu linii ferme, contraste evidente si o atmosfera destul de vesela. In baie a fost gandit un chaise-longue ca accent chromatic cu gresia alba cu desen de marmura, iar mozaicul de pe peretele cu chiuveta fiind din marmura Rhodos.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook