Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Casa din Prahova

Intr-un peisaj rural al judetului Prahova, aceasta casa si-a inceput existenta. Cu spatii mici si holuri generoase, cu o scara slab luminata natural prin amenajarea propusa am urmarit sa exista o amprenta de personalitate si primitoare, dar in acelasi timp sa si rezolv problemele intalnite.

Livingul  in orice casa este inima amenajarii. Aici intotdeauna se vor desfasura majoritatea activitatilor colective. Ideea generala de la care am plecat este de a avea o scafa rotunda in zona de luat masa, iar la trecerea din living inspre zona de luat masa am propus grinzi false de lemn. Mai mult, este folosita piatra natural ape peretii din zona TV pentru a crea un spatiu cu mici accente rustice. Ca un element de décor este folosit fotoliul Imola de culoare galbena.Bucataria este gandita a avea dublu rol: spatiu de preparare, spalare si mancare si spatiu de citit. Avand mereu problema mobilierului cu laterale vizibile si a chiuvetei care mereu stropeste am decis sa introduce acele depozitari pentru carti, cat si pentru incrediente. Ele fiind o nota contrastanta si prin faptul ca sunt depozitari deschise, dar si prin culoare. Scaunele cat si lampa generoasa au fost alese de culoare rosie pentru a marca prelungirea blatului de lucru cu masa de mancat, prin culoare se poate interpreta mai usor diferentierea functiunilor bucatariei. 

Dormitorul matrimonial are una dintre cele mai moderne designuri ale casei. Un pat imbracat parca tot intr-un material textul si cu o forma geometrica impunatoare devine usor piesa centrala a incaperii. Noptierele si veiozele sunt alese special pentru a face un contrast prin forma, material si culoare. Pe peretele din spatele patului a fost create o scafa luminoasa inchisa la culoare care va lumina un manou decorative de tip oglinda mata. Pe acest panou vor fi montate diferite figurine acvatice in diferite pozitii astfel incat se va creea impresia de acvariu.

Dormitorul de oaspeti are un design elegant cu tonuri pastelate si cu accente glamour. Pe peretele opus ferestrei se desfasoara un spatiu de depozitare cu parti de inchidere glisante pe care sunt aplicate diferite folii decorative cu reflexii monocromate si o usa imbracata in piele cu accente aurii. Pe peretele alaturat este aplicata o lavabila decorativa, iar la capatul patului a fost gandita o scafa din mobilier modular si capitonata cu un tablou modern centrat. 

Camerele copiilor au fost din totdeauna spatii cu un design versatile, gandite in present pentru a satisfice si cerintele urmatorilor ani. Designul camerei fetei are la vaza ideea unui diamantului cu unghiuri obtuze, inclinatii pronuntate si suprafete lucioase. Avand o cromatica vasta, pastelata si contrastanta cu tapetele abstracte de pe peretii apropiati. La camera baiatului am folosit unghiuri drepte pentru a creea spatii bine delimitate pentru fiecare functiune a camerei: spatiu de birou, depozitare, dormit. Ideea de la care am plecat este de TETRIS.

Parteneri

Parteneri in proiectele noastre de design si amenajari interioare.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook