Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Vila in Alpii Austrieci

Acesta este unul dintre cele mai colorate amenajari pe care le-am realizat, o mare parte din cauza fiind reprezentata de privelistea frumoasa a unei case din zona Tirol. Avand 3 niveluri si intrarea facandu-se pe la nivelul intermediar, casa beneficiaza de mari spatii vitrate. Stilul amenajarii este high-tech datorita materialelor folosite indeosebi betonul la interior. 

Bucataria este compusa din trei piese de mobilier: partea de preparare alcatuita din corpurile terestre si gandita in forma literei “L”, partea de depozitare cu o scafa de lumina pentru a putea ajuta mai usor la utilizarea spatiului de stocare la inaltime si partea electrocasnicelor inalte transformate intr-un corp de sine-statator pentru a da o usurinta a activitatilor bucatariei si de a mari fluxul.Pentru a marca granite dintre doua functiuni ale spatiului, bucataria si holul de acces, a fost folosit un acvariu ca accent orizontal. Materialele folosite au fost specific zonei: lemnul de nuc austriac si nuc ars, iar zonele de depozitare au fost accentuate datorita placarilor cu alb mat. Zona mesei care se afla in imediata prelungire a bucatariei a beneficiat de o luminare intense datorita celor doua lampi lungi cu abajurul ce imita lemnul asemanator celui folosit la mobilierul din bucatarie. Au fost folosite ca accent farfurii cu diferite schite ale diferitelor personalitati.

Livingul este cea mai luminoasa camera, avand o inaltime libera mare aici am putut sa creez mai multe accente. In primul rand, un intreg perete a fost gandit cu beton apparent si incastrate trei goluri avand o lumina difuza si luminand trei machete in miniatura. Astfel pe acest perete se poate citi foarte usor un joc de orizontale si vertical, intentie pe care am vrut sa o pastrez si la canapea, alegand un model cu muchiile conturate si cu o geometrie variabila. Centru acestei camera este usor de sesizat datorita covorului abstract si a lampii suspendate care ne lasa impresia a unui glob care tocmai ce s-a spart. Cromatica generala este de maron deschis cu accente de albastru mat si textile si gri rugos datorita betonului apparent. 

Dormitorul matrimonial a fost gandit sic a o solutie de design interior, dar si ca grafica. Peretii au fost tapetati cu tablouri abstracte, iar patul si noptierele vrand sa pastreze aceeasi nota de abstractism au fost alese cu margine metalica si distantate, totul dand impresia de levitatie. Ca accent a fost folosit un scaun Chair One by Magis cu baza betonificata. Pardoseala este compusa din placaje de beton sidefat.

Baia matrimoniala desi are o suprafata mica a fost gandita cu pereti cu mosaic de lemn, pardoseala epoxilica si un fototapet la partea cu cada de baie. Obiectele sanitare au fost alese din corian pentru a da un aer modern si o forma cat mai neregulata.
 

Parteneri

Parteneri in proiectele noastre de design si amenajari interioare.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook