Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

House 13

Una dintre cele mai indraznete idei ale designului interior este de a folosi sticla ca un element de rigidizare pentru a crea ideea de plutire. Intr-un imobil de mici dimensiuni, cu spatii inguste si putine solutii de depozitare.

Camera de zi a fost gandita intr-un stil mediteranean, cu o pardoseala de marmura cu placi mari si peretele cu scara fiind imbracat in blocuri de piatra. Pe peretele frontal exista un placaj de lemn cu placi uniforme si decorative alternand pentru a crea un joc.Furnirul placajului este asemanator cu cel al mesei, astfel se creaza ideea unei litere “L”, contribuind si covorul abstract. Portocaliul a fost folosit ca nuanta de accent chromatic in aceasta incapere, iar in restul incaperii sunt folosite culori pastelate.
Pe peretele opus zonei de sedere se afla o bibleoteca gandite pe registre de inaltime, fiecare registru avand dimensiuni si cromatici diferite. Acest corp de mobilier este pus in evidenta de acele aplice de tip downlight, ele urmand cursul culoarului de intrare.

Etajul a fost gandit ca o mare incapere care sa tot zona de noapte. Biroul este despartit de dormitor printr-o bibleoteca generoasa si inedita. Ea are o parte terestra si una ancorata de planseul de beton. Puse in aliament, ele dau impresia unei rupture astfel incat sa putem vedea dupa bibleoteca si totodata sa putem popula cu diferite obiecte sau electrocasnice. 

Dormitorul este unul minimalist cu un pat si doua noptiere stand pe picioare de sticla si dand senzatia de plutire. Ca un element de decoratiune au fost montate pe perete diferite roti cu spite intr-o compozitie orizontala. Iluminatul este si el unul minimalist fiind preferata o veioza Louis Poulsen cu o forma clasica reinterpretata din aluminiu si un lampadar ce aminteste de designul industrial ca un obiect de design stand-alone.

Parteneri

Parteneri in proiectele noastre de design si amenajari interioare.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook