Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Amenajare Docentilor

Aflat intr-o zona rezidentiala si mult ravnita a capitalei, spatiul de fata a fost cerut sa fie mobilat intr-un stil mai clasic, dar care sa fie ancorat in realitatea contemporana. Ca architect, intotdeauna am stiut sa ascult dorintele beneficiarului cu privire la cum vedea spatial compartimentat si amenajat stiind insa ca finalul intotdeauna va fi diferit de viziunea de inceput. In toate proiectele am lasat o amprenta personala; in proiectul de fata facand-o sistemele de iluminat si paleta cromatica.Bucataria a fost gandita ca fiind eleganta si impunatoare mai intai de a fi functionala, dat fiind faptul ca incaperea avea o suprafata mare. Ca nuanta a fost preferat un nuc lucios cu usoare tente de violet, cele doua corpuri de mobilier fiind incadrate de ornamente specific stilului Empire. Pardoseala este formata din placi ceramic cu desen geometric avand forma de patrat pentru a da atmosferii o sobrietate specifica perioadei clasice. 

Livingul fiind un spatiu amplu si cu multa lumina naturala a fost gandit cu o generoasa bibleoteca si cu un semineu placate cu marmura pentru a reprezenta o pata de accent si pentru a rezone cu blatul de bucatarie. Dat fiind faptul ca bucataria si livingul comunica printr-un open space, am alse sa pastrez accentele de Empire. In imediata apropiere a mobilierului de sezut este locul de luat masa, prevazut cu o masa lunga si cu picioare curbe, scaune de dinning caotusite cu piele si lemn de nuc si un intreg perete de tablouri amintind de picture flamanda a secolului XVIII. Intreg sistemul de iluminat a fost gandit de asa natura incat sa fie discret dar puternic, versatul si modern dar in acelasi timp sa poata fi pus langa candelabrele folosite.

Dormitorul este gandit sa fie o zona de relaxare, iar stilul colonial in care a fost amenajat aduce putin cu dormitoarele americane in care patul este un accent stand-alone in jurul caruia gravitationeaza celelalte piese de mobilier. Totul este din lemn masiv si cu forme cat mai curbed and senzatia de o atmosfera degajata si primitoare. Ca accente cromatice a fost ales atent fotoliul verde crud pentru contrasta cu placajele de violet care sunt puse pe peretele cu patul. Ca corp de iluminat a fost ales o lustra cu multe brate alba pentru a ne da impresia ca ar fi o prelungire a intregului tavan.

Parteneri

Parteneri in proiectele noastre de design si amenajari interioare.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook