Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook
Fine Design Studio - Logo si Design Interior .ro

Apartament Brasov

Aflat intr-o zona linistita, limitrofa Brasovului, dar foarte aertanta cand vine vorba de priveliste, complexul residential ofera spatii dintre cele mai diverse. Apartamentul de fata are un living cu bucatarie deschisa, grup sanitar, hol si dormitor. Bucataria, fiind aparent mica, a fost gandita cu multe linii orizontale si e marginita la un capat de corpul soldat cu frigiderul.De aceea la corpurile terestre s-a folosit un MDF de culoare cappuccino, la partea dintre corpurile terestre si cele suspendate am venit cu propunerea de geam securizat de culoare pamantiu, iar la corpurile suspendate au fost folosite usi cu geam mat si un sistem de luminare astfel incat obiectele din interior sa se poata identifica dupa  silueta. In zona cu hota, am folosit un placaj de lemn cu elemente de metal pentru a  depozita sticle de vin.

In living, a fost gandit un corp de biblioteca cu o adancime mica dat fiind faptul ca se afla langa o cale de acces spre terasa. La insistentele mele televizorul a fost amplasat intre cele doua cai de acces spre terasa, pentru a crea un punct de interes, o zona de recreere si pentru a nu se reflecta in ecran lumina naturala. Peretele opus celui cu partile vitrate a fost imbracat in caramida aparenta fumurie, iar placajul a continuat si pe holul cu peretele cu intrarea.

Dormitorul are ca piesa centrala patul rotund care se poate roti in functie de ceea ce se doreste a se vedea: terasa sau fototapetul. Am preferat o cromatica a fototapetului care sa se armonizeze cu parchetul si placajele deschise, iar pe perete am folosit placaje cu luft de pal si piele.

Parteneri

Parteneri in proiectele noastre de design si amenajari interioare.

"Arhitectura trezeste sentimente in oameni. Prin urmare, sarcina arhitectului este de a face aceste sentimente mai precise"

- Adolf Loos

Website securizat conform GDPR in prelucrarea datelor cu caracter personal

Realizam proiecte de amenajare si design interior atat pentru spatii comerciale: cafenele, birouti, magazine, camere de hotel, cat si pentru spatii rezidentiale: garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, case si spatii interioare: bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare.

Site-ul apare in Directorul KappaCopyright © 2014 - 2019 Fine Design Studio
Follow us on Logo si Design Interior Instagram Logo si Design Interior Facebook